SONOSHAPE subkutan yağ dokusu ile selülit oluşumunun giderilmesini sağlayan, ağrı tedavisinde kullanılan ileri teknoloji ürünü ultrason etkili bir cihazdır.

1 - İstenmeyen Yağ Giderme

SONOSHAPE vasıtasıyla fazla yağın ultrason ses dalgaları etkisiyle giderilmesinin sağlanmaktadır.

SONOSHAPE kavitasyon etkisiyle yağ hücre duvarlarını parçalayarak likid hale dönüşen yağın lenf kanallarına akmasını sağlar. Neticeler göstermiştir ki SONOSHAPE diğer terapi metodlarından çok daha etkili , başarılı ve kalıcı sonuçlar vermektedir. Ortalama 6-10 arası seansta istenilen sonuçlar alınmaktadır. SONOSHAPE in iyi özelliklerinden biri de uygulanan bölgede bir daha selülit ve yağ dokusunun oluşmamasının sağlanmasıdır. Bu etki SONOSHAPE dışında bilinen hiç bir metodla elde edilememektedir.

2 - Selülit Tedavisi

Selülit terapisi sayesinde portakal kabuğu görüntüsü ,çatlaklar çıkıntılar ortadan kalkmaktadır.

3 - Ağrı Terapi

Ultrason terapisi mevcut uyarı ile fiziksel terapinin popüler tedavilerinden biridir. Ultrason terapisi kompleks etkilerinden dolayı mekanik termal terapi olarak sınıflandırılır.

Terapi parametrelerine bağlı olarak (terapi frekansı, eko tipi, terapi süresi ve modu) termal etki, ultrason terapisinden (termal büyüme ve bariyerlerden dokuya yansıma, örneğin kemikler ya da eklemler) ya da uygulanan dokudaki mikro masajdan kaynaklanır.

Ultrason hava ile yansıtılır, bu nedenle transduserdan dokuya gelen ultrasonik dalgaların optimum iletimi için SONOSHAPE ultrason jeli kullanmalısınız.

TERAPİ BİLGİLERİ

SONOSHAPE® patentli bir uygulama yöntemidir. Özel yapısı elektrostatik çekim ve sürtünmeyi kullanarak uygulanan dokuda biyolojik olarak etkili salınımların oluşmasını sağlar. Diğer terapilerden farklı olarak, bu keyifli salınımlar tüm doku bileşenlerinde (cilt, bağlayıcı doku, subkütan yağ dokusu, kaslar, kan) derin bir etki gösterir.

Uygulama boyunca, titanyum bileşen parmaklar arasında gevşek bir şekilde tutulur. Uygulanacak doku üzerinde cihaz ile daireler çizilir. SONOSHAPE® ile terapitik etki sağlanır.